Dele fotografier og videoer på Internett
Ta bilder og forbedre dem. Så kan du dele dem

Dele fotografier og videoer på Internett

Ved hjelp av Galleri-applikasjonen kan du dele fotografier og videoer på sosiale nettverk.
Merk: Du kan også bruke Kamera- eller Videokamera-applikasjonen til å dele et fotografi eller en video rett etter innspillingen.

Dele fotografier eller videoer på Facebook

Viktig: Du må være logget på kontoen din for å kunne laste opp fotografier eller videoer.
  1. Klikk på > Galleri på startskjermbildet.
  2. Klikk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på Del > Facebook for HTC Sense.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og klikk på Neste.
  5. Velg hvilket album du vil laste opp til, og angi personverninnstillinger for fotografiene eller videoen som er lastet opp.
  6. Klikk på Legg til tagg og beskrivelse, og angi en annen bildetekst på hvert fotografi eller videosegment.
  7. Hvis du vil tagge venner på fotografier, klikker du på Merk dette fotografiet. Du kan deretter klikke på delen der vennen din er, og deretter velge fra listen hvordan du vil merke. Gjenta dette trinnet for å fortsette å merke venner.
  8. Skyv til venstre for å gå til neste bilde.
  9. Klikk på Lagre.
  10. Klikk på Ferdig.

Dele fotografier og videoer på Flickr

Viktig: Du må være logget på Flickr-kontoen din for å kunne laste opp fotografier eller videoer.
  1. Klikk på > Galleri på startskjermbildet.
  2. Klikk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på Del > Flickr.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og klikk på Neste.
  5. Velg hvilket album du vil laste opp til, og angi personverninnstillinger for fotografiene eller videoen som er lastet opp.
  6. Klikk på Legg til tagg og beskrivelse, og angi en annen tittel og beskrivelse på hvert fotografi eller videosegment.
  7. Hvis du vil tagge venner på fotografier, klikker du på Merk dette fotografiet. Du kan deretter klikke på delen der vennen din er, og deretter velge fra listen hvordan du vil merke. Gjenta dette trinnet for å fortsette å merke venner.
  8. Skyv til venstre for å gå til neste bilde.
  9. Klikk på Lagre.
  10. Klikk på Ferdig.

Dele fotografier på Picasa

Viktig: Du må være logget på en Google-konto for å kunne laste opp fotografier til fotoorganiseringstjenesten Picasa.
  1. Klikk på > Galleri på startskjermbildet.
  2. Klikk på albumet med bildene som du vil dele.
  3. Klikk på Del > Picasa.
  4. Velg fotografiene du vil dele, og klikk på Neste.
  5. Angi en bildetekst for fotografiene du laster opp.
  6. Velg online-albumet der du vil laste opp fotografiene, eller klikk på for å opprette et nytt album.
  7. Klikk på Last opp.