Sende fotografier og videoer
APPER OG FUNKSJONER

Sende fotografier og videoer

Send fotografier og videoer til datamaskinen eller en annen enhet via e-post, MMS eller Bluetooth.

Sende fotografier eller videoer via e-post

Du kan sende flere fotografier, videoer eller begge deler i en e-postmelding. De blir lagt til som filvedlegg i e-posten din.
  1. Klikk på > Galleri på startskjermbildet.
  2. Klikk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på Del og klikk på Gmail eller E-post.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og klikk på Neste.
  5. Skriv meldingen og klikk på (Gmail) eller Send (E-post).
Merk: Hvis du valgte E-post og du har flere e-postkontoer, brukes din standard e-postkonto.

Sende et fotografi eller en video via MMS

1. Klikk på > Galleri på startskjermbildet.
  2. Klikk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på Del > Meldinger.
  4. Klikk på fotografiet eller videoen du vil sende. Fotografiet eller videoen blir automatisk lagt inn i MMS-meldingen.
  5. Hvis du vil legge til et annet fotografi eller en video i den vedlagte lysbildefremvisningen, klikker du på og deretter på Bilde eller Video.
  6. Skriv meldingen og klikk deretter på Send.

Sende fotografier og videoer ved hjelp av Bluetooth

Du kan velge flere fotografier, videoer eller begge deler og sende dem til noen andres enhet eller datamaskin ved hjelp av Bluetooth.

1. Klikk på > Galleri på startskjermbildet.
  2. Klikk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på Del > Bluetooth.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og klikk på Neste.
I de neste få trinnene kan du bli bedt om å slå på Bluetooth på HTC Rhyme og koble til den mottakende Bluetooth-enheten slik at filene kan sendes.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme