Ta HDR- (High Dynamic Range) fotografi

Ta profesjonelle bilder med HDR-bildebehandling. Når alternativet er aktivert, gjengir HTC Rhyme både lyse og mørke områder i motivet. Resultatet: bedre fotografier med riktig bildeintensitet og kontrastnivåer.
  1. Mens du er på Søker-skjermbildet, klikker du på Scener > Bakgrunnslys-HDR.
    Merk: Blits er deaktivert når du er i denne modusen.
  2. Pek med kameraet og fokuser på motivet.
  3. Når du er klar til å ta bildet, så trykk på . Kameraet vil deretter behandle fotografiet mot forskjellige lyseksponeringsnivåer for å forbedre det.