Kamerascener

Scener gjør det enkelt å overstyre kameraets normale innstillinger slik at de passer til gjeldende belysning og omgivelser. Bruk Auto og la kameraet fastslå scenen for deg automatisk, eller velg fra et bredt utvalg av scener i kamerainnstillingene før du begynner å ta fotografier.

Forbedre personbilder

For at venner og familie skal få best mulig utseende på bilder må du bruke portrettscenen. Den kan til og med gjøre hud mykere i bildene dine.
Mens du er på Søker-skjermbildet, klikker du på Scener > Portrett.