Grunnleggende om kameraet
APPER OG FUNKSJONER
Ta bilder og forbedre dem. Så kan du dele dem

Grunnleggende om kameraet

Enten du reiser i forretninger eller for fornøyelse kan du ta bilder og videoer på turen med HTC Rhyme.
Viktig: Sørg for å plugge inn lagringskortet før du starter. Fotografier og videoer du tar med kameraet, vil lagres på lagringskortet.
  • Hvis du vil åpne kameraet i fotomodus og ta bilder, klikker du på på Startskjermbildet og klikker på Kamera.
  • Hvis du vil åpne kameraet direkte i videomodus slik at du kan begynne å spille inn videoer umiddelbart, klikker du på fra Startskjermbildet og velger deretter Videokamera.

Søkerskjermbilde

Du finner følgende skjermkontroller og indikatorer på søkerskjermbildet:

• Skjermkontrollene lar deg bytte mellom fotografi- og videomodus, legge til effekter, og annet.
  • Autofokusindikatoren forteller deg hvor fokuset er i bildet.
  • Ristedeteksjonsindikatoren vises hver gang du har et ustødig håndgrep.
  • Zoomlinjen lar deg ta alt fra et bilde på lang avstand til et nærbilde av motivet.

Zooming

Før du tar et bilde eller spiller inn en video, kan du først bruke zoomlinjen på skjermen til å zoome inn eller ut på motivet.
Skyv ganske enkelt fingeren på zoomlinjen for å zoome inn eller ut.

Når du spiller inn video, vises zoomlinjen alltid på skjermen. Du kan fritt zoome inn eller ut under innspilling.

Autofokusering

Hver gang du peker med kameraet på et annet motiv eller en annen plassering, viser det autofokusindikatoren i midten av søkerskjermbildet.

La kameraet fokusere automatisk på midten av skjermen. Eller du kan klikke på et annet område på skjermen du vil fokusere på.

Bruke frontkameraet

Ta et bilde eller spill inn en video av deg selv som bruker frontkameraet.
Hvis du vil bytte til frontkameraet, går du til Søker-skjermbildet, klikker på og skyver valget til Front.
Merk: Enkelte kamerainnstillinger er ikke tilgjengelige når du bruker frontkameraet, for eksempel autofokusering, zooming og ansiktsgjenkjenning.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-camera-basics