Laste ned fra Internett
APPER OG FUNKSJONER

Laste ned fra Internett

Gjør mer enn bare å surfe på Internett. Du kan laste ned filer, for eksempel fotografier og musikk, samt applikasjoner ved hjelp av nettleseren.
Viktig:
  • Kontroller at du har lagringskortet satt inn på HTC Rhyme. Alle nedlastede filer vil bli lagret på lagringskortet ditt.
  • Før du laster ned en applikasjon, må du først kontrollere at den er kompatibel med HTC Rhyme for å sikre at den kan installeres.

Laste ned applikasjoner fra Internett

Du kan laste ned applikasjoner direkte fra dine yndlingswebsteder. Applikasjoner lastet ned fra Internett kan stamme fra ukjente kilder. Hvis du vil beskytte HTC Rhyme og dine personlige data, anbefaler vi på det sterkeste at du bare laster ned og installerer applikasjoner du stoler på.
  1. Åpne nettleseren din, og gå deretter til webområdet hvor du kan laste ned applikasjonen du ønsker.
  2. Følg instruksjonene på webstedet for å laste ned applikasjonen.
Før du kan installere applikasjonen du har lastet ned, må du sette opp HTC Rhyme for å tillate installering av tredjeparts applikasjoner. På startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Applikasjoner > Ukjente kilder.

Vise nedlastinger

Mens du viser en webside, trykker du på og klikker på Nedlastinger (eller Mer > Nedlastinger).

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme