KOMMUNIKASJON
Bruke hjemmeringing
KOMMUNIKASJON

Bruke hjemmeringing

Når du er på tur i utlandet, er det enkelt å ringe venner g familie hjemme. Hjemmelandskoden blir automatisk lagt til når du foretar anrop til kontaktene dine under roaming.
  1. Klikk på på startskjermbildet.
  2. Begynn med å legge inn de første få tegnene i et kontaktnavn på telefontastaturet.
  3. Klikk på en kontakt du vil ringe.

Hvis du valgte en kontakt med et telefonnummer som har en foranstilt null, vil HTC Rhyme automatisk føye det til foran hjemlandskoden når du ringer. Hvis det allerede finnes et plusstegn (+) og en landskode foran telefonnummeret, vil HTC Rhyme ringe det slik det er.

Merk: HTC Rhyme ringer det slik det er og ikke føyer til hjemmelandskoden når du ringer telefonnumre som ikke er lagret i HTC Rhyme. Når du legger inn et telefonnummer manuelt for å ringe, må du legge inn et plusstegn (+) og en landskode foran nummeret.

Endre standard landskode for hjemmeringing

1. På startskjermbildet trykker du på og klikker deretter på Innstillinger.
  2. Klikk på Ring > Telefoninnstillinger > Innstillinger for ringing til hjemlandet.
  3. Velg ønsket land fra landskodelisten.
  4. Klikk på OK.

Slå av hjemmeringing

Hvis du fortrekker å taste inn hele telefonnummeret manuelt når du ringer under roaming, kan du slå av hjemmeringing.
  1. På startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Ring > Telefoninnstillinger.
  2. Fjern merket for Hjemmeringing.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme