KOMMUNIKASJON
Bruke hurtigoppringing
KOMMUNIKASJON

Bruke hurtigoppringing

Bruk Hurtigoppringing til å ringe et telefonnummer med ett enkelt klikk. Hvis du for eksempel tilordner en kontakts nummer til talltasten 2, kan du ganske enkelt trykke på og holde 2 for å ringe det nummeret.
Merk: Talltasten 1 er vanligvis forbeholdt talepost. Trykk på og hold denne tasten for å ringe talepost og hente talepostmeldingene dine.

Tilordne en hurtigoppføringstast

1. Klikk på på startskjermbildet.
  2. Trykk på og klikk på Hurtigoppringing > .
  3. Skriv inn navnet på kontakten du vil legge til. Når navnet vises på listen, klikker du på navnet.
  4. hurtigoppringingsskjermbildet velger du telefonnummeret til kontakten du vil bruke, og en hurtigoppringingstast du vil tilordne.
  5. Klikk på Lagre.
Tips: Du kan også angi en hurtigoppringingstast i Kontakt. Klikk på en kontakt, trykk på , og merk av for Angi hurtigoppringing (eller Mer > Angi hurtigoppringing).

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme