KOMMUNIKASJON
Foreta et anrop fra skjermbildet Telefonoppringing
KOMMUNIKASJON
Ring kontaktene dine raskere med Smartringing

Foreta et anrop fra skjermbildet Telefonoppringing

Du kan enten ringe et nummer direkte eller bruke Smartringing-funksjonen til å søke etter og ringe en lagret kontakt eller et nummer fra samtaleloggen.

1. Klikk på på startskjermbildet.
  2. Begynn med å legge inn de første få sifrene i et telefonnummer eller tegn i et kontaktnavn på telefontastaturet. Skjermbildet Telefonoppringing viser deretter en liste over matchende tall og navn.
    Tips: Hvis du skriver feil siffer eller bokstav, klikker du på for å slette. Hvis du vil slette hele oppføringen, trykker du på og holder .
  3. Skyv fingeren opp i den filtrerte listen for å lukke telefontastaturet og se om det finnes samsvarende numre eller kontakter.
  4. Hvis du vil foreta et anrop, gjør du ett følgende:
    • Klikk på et telefonnummer eller en kontakt i listen.
    • Etter at du har lagt inn et helt nummer, klikker du på Ring.
    • Hvis du vil ringe et annet telefonnummer knyttet til kontakten, klikker du på på høyre side av kontaktnavnet. På skjermbildet kontaktdetaljer velger du nummeret du vil ringe opp.
Når du ringer opp eller mens samtalen pågår, viser statuslinjen ikonet Samtale pågår.

Hva er Smartringing?

Telefonoppringingsprogrammets Smartringing-funksjon gjør det raskt og enkelt for deg å foreta et anrop.

Bare skriv inn telefonnummeret eller de første bokstavene i navnet på personen du vil ringe til. Smartringing søker automatisk etter og filtrerer dine lagrede kontakter og telefonnumre fra samtaleloggen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-phone-make_a_call