Tilpasse stilen for den låste skjermen
Tilgang til info og appilkasjoner direkte fra den låste skjermen

Tilpasse stilen for den låste skjermen

Velg fra et utvalg av aktive låseskjermer som viser live informasjon, for eksempel væranimasjoner og aksjeoppdateringer.
  1. På startskjermbildet trykker du på og klikker på Personliggjør.
  2. I kategorien Display klikker du på Stil for låst skjerm.
  3. Skyv fingeren til venstre eller høyre for å velge en skjermstil.
  4. Klikk på stilen for låst skjerm for å se en forhåndsvisning. Hvis du vil tilpasse den ytterligere, klikker du på Innstillinger.
  5. Klikk på Bruk når du er ferdig.

Tilpasse snarveier på en låst skjerm

Du også velge hvilke snarveier du vil ha på den låste skjermen, slik at du kan låse opp skjermen direkte inn i favorittapplikasjonen din.
  1. På startskjermbildet trykker du på og klikker på Personliggjør.
  2. I kategorien Display klikker du på Snarveier på låst skjerm > Velg snarveier for låst skjerm.
  3. Klikk på en snarvei du vil endre, og velg en annen applikasjon for å erstatte den.
  4. Klikk på Ferdig.