KOMME I GANG
Ordne eller skjule applikasjonskategorier
KOMME I GANG

Ordne eller skjule applikasjonskategorier

Du kan ordne kategoriene i noen av applikasjonene for å prioritere informasjon du bruker ofte, eller fjerne kategorier du egentlig ikke trenger.

1. Åpne en applikasjon som har de vanlige kategoriene nederst på skjermbildet.
  2. Trykk på og hold en kategori. Når skjermen endres og viser deg området der du kan ordne ikoner, løfter du fingeren.
  3. Gjør ett av følgende:
    Legg til en kategori Trykk på og hold en kategori du vil legge til, og dra den ved siden av de andre kategoriene.
    Flytte en kategori Trykk på og hold kategorien du vil flytte, og dra den til dens nye posisjon.
    Fjerne en kategori Trykk på og hold en kategori du vil skjule, og dra den opp.
  4. Når du er ferdig, trykker du på .

Legge en kategori tilbake

1. Åpne applikasjonen som du tidligere har flyttet noen kategorier fra.
  2. Trykk på og hold en kategori. Når skjermbildet endres og viser deg noen av dine skjulte kategorier, så løft fingeren.
  3. Trykk på og hold kategorien du vil vise, og dra den ned dit du vil plassere den igjen.
  4. Når du er ferdig, trykker du på .

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-personalizing-rearrange_app_tabs