KOMME I GANG
Ordne startskjermbildet
KOMME I GANG
Personliggjøre startskjermbildet

Ordne startskjermbildet

Omorganiser panelene på startskjermbildet slik at det passer til måten du bruker dem på. Flytt for eksempel paneler med ofte brukte widgets, snarveier og mapper nærmere hovedstartskjermbildet.
Merk: Hovedstartskjermbildet er panelet som er omgitt av en tynn linje i hoppvisning.
  1. Klem sammen startskjermbildet for å vise hoppvisning.
  2. Trykk på og hold på miniatyren på startskjermbildet du vil flytte. HTC Rhyme vil deretter vibrere. Ikke løft fingeren ennå.
  3. Dra miniatyren til dens nye posisjon før du løfter fingeren.

Fjern et startskjermbildepanel

Hvis du føler at du trenger færre startskjermbilder, kan du fjerne noen.
  1. På startskjermbildet klemmer du sammen berøringsskjermen eller trykker på for å gå til hoppvisning.
  2. Trykk på og hold panelet du vil fjerne. Ikke løft fingeren riktig ennå.
  3. Dra panelet til .

Legge til et startskjermbildepanel igjen

Legg til et startskjermbilde igjen hvis du har flere widgets, snarveier og applikasjoner du vil ha tilgang til med det samme.
  1. På startskjermbildet klemmer du sammen berøringsskjermen eller trykker på for å gå til hoppvisning.
  2. Klikk på . Et nytt startskjermbilde vises. Du kan begynne å legge til widgets, snarveier og applikasjoner.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-home_screen-rearrange_home_screens