KOMME I GANG
Legge til ikoner og andre snarveier på startskjermbildet
KOMME I GANG

Legge til ikoner og andre snarveier på startskjermbildet

Plasser applikasjonsikoner på startskjermbildet for å åpne applikasjoner raskere. Du kan også legge til snarveier til innstillinger og bestemt informasjon, f.eks. bokmerkede websider, noens telefonnummer, en musikkspilleliste, rutebeskrivelser og mange andre elementer, til startskjermbildet.
Merk: De tilgjengelige snarveiene avhenger av applikasjonene som er installert på HTC Rhyme.
  1. Gå til et startskjermbilde der det er plass til å legge til et nytt ikon eller en snarvei.
  2. Trykk på og klikk deretter på Personliggjør.
  3. I kategorien Legg til på startskjermbilde klikker du på App for å legge til et applikasjonsikon, eller på Snarvei for å legge til en snarvei til en innstilling eller informasjon.
Tips: Hvis du vil legge til et applikasjonsikon på startskjermbildet, klikker du på og trykker på og holder et applikasjonsikon. Uten å løfte fingeren drar du ikonet til et tomt område på startskjermbildet og slipper det.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-home_screen-add_icons_shortcuts