KOMME I GANG
Endre bakgrunnen
KOMME I GANG

Endre bakgrunnen

Personliggjøring av bakgrunnen med ditt favorittfotografi er en rask og enkel måte å gi HTC Rhyme et ferskt utseende på. Bla gjennom samlingen av bakgrunner som er inkludert i HTC Rhyme, eller velg fra fotografier du har tatt med kameraet. Du kan også endre startskjermbildet slik at det bruker en animert bakgrunn.
  1. På startskjermbildet trykker du på og klikker på Personliggjør.
  2. I kategorien Display klikker du på Bakgrunn.
  3. Klikk på ett av følgende:
    HTC-bakgrunner Velg en forvalgt bakgrunn, og klikk på Forhåndsvisning > Bruk.
    Live bakgrunner Velg mellom forhåndsdefinerte bakgrunner. Klikk på Forhåndsvisning for å vise animasjonen, og klikk deretter på Bruk.
    Galleri Velg et eksisterende fotografi. Beskjær fotografiet og klikk på Lagre.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-rhyme