Ønsker du en rask innføring i bruk av telefonen?

Vis meg hjelper meg med å få mest mulig ut av HTC Rhyme i løpet av sekunder.
  • Må du vite hvordan du gjør noe med det samme? Bare skriv inn noen nøkkelord og få klare, oppdaterte svar direkte på HTC Rhyme.
  • Har du noen gang hatt følelsen at du ikke utnytter telefonen optimalt? Bla gjennom de brukervennlige presentasjonene påVis meg for å lære hvordan. Emnene spenner fra intro til avansert og Vis meg-widgeten anbefaler til og med emner du kanskje liker.
Hvis du vil åpne Vis meg fra startskjermbildet, klikker du på > Vis meg.
Hvis du ikke har lastet ned Vis meg-innholdet ennå, eller hvis det finnes oppdatert innhold, klikker du på nedlastingskoblingen for å hente det.

Søke i Vis meg

1. I Vis meg trykker du på og skriver inn ordene du vil søke etter.
  2. Klikk på et søkeresultat for å hoppe rett til det elementet.

Sette opp søk fra startskjermbildet

Visste du at du kan søke i Vis meg-innhold direkte fra startskjermbildet? Først må du legge til Vis meg blant dine søkbare elementer.
  1. På startskjermbildet trykker du på og klikker deretter på Innstillinger.
  2. Klikk på Søk > Søkbare elementer.
  3. Rull ned og velg Vis meg.
  4. Trykk på .
Hver gang du vil søke på Vis meg fra startskjermbildet, trykker du på , klikker på og velger Vis meg. Skriv inn nøkkelordene og klikk på et resultat for å hoppe rett til det elementet i Vis meg.