Bytte til Dokkmodus

Dokkmodus gjør om HTC Rhyme til en skrivebordsklokke, et fremviserapparat eller en musikkspiller. Du kan også sette den opp som høyttalertelefon når du mottar anrop mens HTC Rhyme er dokket.
  1. Med dokken plugget inn plasserer du HTC Rhyme i dokken.

HTC Rhyme slår automatisk på Bluetooth og bytter til Dokkmodus.

2. Hvis du blir spurt, velger du hvordan du vil bruke dokken til lyd.
Mens du er i Dokkmodus, kan du gjøre følgende:
Spill av musikk
  • Klikk på avspillingsknappene for å styre musikkavspilling.
  • Klikk på albumcoveret for å åpne musikkbiblioteket.
  • Klikk på for å justere medievolumet.
Vis klokke- og værinformasjon
  • Klikk på klokkewidgeten for å åpne Klokke-applikasjonen der du kan angi alarmer eller vise klokkeslettet i en annen by.
  • Klikk på værinformasjonen for å åpne Vær-applikasjonen og se på værmeldinger for de neste få dagene.
Spill av lysbilder med fotografier
Klikk på Fotoramme for å vise fotografiene på lagringskortet i en lysbildefremvisning.
Tilgang til applikasjoner
  • Klikk på snarveisikonene nederst på skjermen for å åpne applikasjoner som for eksempel Kalender.

Når du skal tilpasse snarveiene, trykker du på og holder et applikasjonsikon og velger en ny applikasjon. (Eller du kan trykke på og klikke på Snarveier. )

• Klikk på og velg hvilken applikasjon du vil åpne.
Dim skjermen
Klikk på dimmekontrollknappen .
Endre dokkinnstillinger
Trykk på og klikk på Innstillinger.
Når du skal gå ut av Dokkmodus, klikker du på eller fjerner HTC Rhyme fra dokken.