Koble HTC Rhyme til en datamaskin

Hver gang du kobler HTC Rhyme til datamaskinen med USB-kabelen, åpnes skjermbildet Velg en tilkoblingstype og lar deg velge typen USB-tilkobling.
Velg ett av følgende valg, og klikk deretter på Fullført:
Kun lading Velg dette alternativet hvis du bare vil lade batteriet mens telefonen er koblet til datamaskinen.
Diskstasjon Denne modusen er bare tilgjengelig når et lagringskort er installert på HTC Rhyme. Velg denne modusen når du vil kopiere filer mellom lagringskortet og datamaskinen.

Når diskstasjonsmodus er aktivert mens HTC Rhyme er koblet til datamaskinen, kan du ikke åpne eller bruke applikasjoner på HTC Rhyme for å få tilgang til lagringskortet.

HTC Sync Velg dette alternativet for å synkronisere kontakter, kalender eller annen informasjon mellom datamaskinen og HTC Rhyme.
USB-tilknytning Når du ikke har Internett-tilkobling på datamaskinen, kan du velge denne modusen for å dele HTC Rhymes mobile datatilkobling med datamaskinen.
Internett-gjennomgang Hvis du ikke har en dataplan eller ikke har tilgang til et Trådløsnett-nettverk, kan du velge denne modusen for å dele datamaskinens Internett-tilkobling med HTC Rhyme.