Bruke HTC Rhyme-amulettene

I et møte eller en middag, men venter et anrop eller en melding? Bruk amuletten som fulgte med telefonen, og bli varslet øyeblikkelig og diskret.

Koble ledningen fra amuletten til den 3,5 mm headsetkontakten på telefonen og la amuletten dingle utenfor vesken. Amuletten gløder når du mottar et anrop, en melding eller en talemelding. Ikke nødvendig mer å rote i vesken for å finne telefonen mens den ringer.

Velge når Amulett gløder

Sett Amulett til å gløde når du mottar et anrop, en melding eller en talemelding.
  1. På startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Amulett .
  2. Velg når du vil at Amulett skal gløde.