KOMME I GANG
Ønsker du en rask innføring av telefonen?
KOMME I GANG

Ønsker du en rask innføring av telefonen?

Utforske HTC One X/One X‍+

Tips og hjelp hjelper deg å utnytte HTC One X/One X‍+ optimalt i løpet av sekunder.
  • Har du noen gang hatt følelsen at du ikke utnytter telefonen optimalt? Bla gjennom de brukervennlige presentasjonene på Tips og hjelp for å lære hvordan. Emnene spenner fra intro til avansert, og Tips og hjelp-feeden på startskjermen anbefaler til og med emner du kanskje liker.
  • Må du vite hvordan du gjør noe med det samme? Bare skriv inn noen nøkkelord, så får du klare, oppdaterte svar direkte på HTC One X/One X‍+.
For å åpne Tips og hjelp fra startskjermbildet, trykk på > Tips og hjelp.
Hvis du ikke har lastet ned Tips og hjelp-innholdet ennå, eller hvis det finnes oppdatert innhold, trykker du på nedlastingskoblingen for å hente det.
Tips: For å endre synkroniseringsinnstillingene for Tips og hjelp, trykkpå > Oppdater innstillinger.

Søke i Tips og hjelp

1. I Tips og hjelp klikker du på og skriver inn ordene du vil søke etter.
  2. Klikk på et søkeresultat for å hoppe rett til det elementet.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x