Synkronisere dokumenter fra datamaskinen til telefonen
Innstillinger og tjenester

Synkronisere dokumenter fra datamaskinen til telefonen

1. Koble telefonen til datamaskinen.
  2. I HTC Sync Manager klikker du på Filer > SYNKRONISERINGSINNSTILLINGER.
  3. Velg Synkroniser dokumenter.
  4. Klikk på Legg til, og velg deretter mappen som inneholder dokumentene du vil synkronisere til telefonen. Du kan legge til flere mapper.
  5. Klikk hvis dette er første gang du synkroniserer. For å la HTC Sync Manager automatisk synkronisere dokumenter og andre elementer neste gang klikker du på Mer > SYNKRONISERINGSINNSTILLINGER, og velger Synkroniser automatisk når telefonen kobles til.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x