Synkronisere musikk, bilder og videoer fra telefonen til datamaskinen

Synkronisere musikk, bilder og videoer fra telefonen til datamaskinen

Still HTC Sync Manager til å importere all musikk, bilder og videoer fra telefonen til datamaskinen.
  1. Koble telefonen til datamaskinen.
  2. Du kan gjøre følgende:
    • For å kopiere musikk fra telefonen til datamaskinen, klikker du Musikk > INNSTILLINGER, og velger Kopier all musikk fra telefonen.
    • Hvis du vil kopiere bilder og videoer fra telefonen til datamaskinen, klikker du på Galleri > INNSTILLINGER, og velger Importer bilder og videoer automatisk fra telefonen.
    Tips: Velg Slett bilder og videoer fra telefonen etter import hvis du ønsker å fjerne bildene og videoene fra telefonen etter overføringen.
  3. Klikk på Bruk (kun Windows).
  4. Klikk hvis dette er første gang du synkroniserer. For å la HTC Sync Manager automatisk synkronisere media og andre elementer (som dokumenter og data) neste gang, klikker du på Mer > SYNKRONISERINGSINNSTILLINGER, og velger Synkroniser automatisk når telefonen kobles til.