Frigjøre mer lagringsplass

Mens du bruker HTC One X/One X‍+, vil du samle opp data og fylle opp lagringskapasiteten over tid. Her er noen tips om hvordan du øker lagringsplassen.

Kjør lagringsveiviseren

Du kan enkelt frigjøre plass i telefonlagringsplassen ved å rydde i applikasjonshurtigbufferen, avinstallere apper og endre innstillinger slik at bare den aller nyeste dataen beholdes. Trykk på Lagring > Frigjør mer plass i Innstillinger.

Lagre filer i Dropbox

Bilder, e-postvedlegg og andre dokumenter kan lagres i Dropbox og få tilgang til uansett hvor du er. Du kan sette opp Kamera-appen til å automatisk laste opp bilder til Dropbox.

Merk: Dropbox er en tredjeparts app som ikke tilbys av eller er knyttet til HTC Corporation.

Behandle fotoer og videoer

• Sett Kamera-appen til å automatisk laste opp til en fotodelingsside eller online lagringsplass. Når du når lagringsgrensen, sletter du bare alle fotoene dine. Du kan hente dem ut fra fotodelingssien eller online lagringsplass når det er nødvendig.
  • Etter at du har tatt kontinuerlige kameraopptak, beholder du bare det beste opptaket og kaster resten.
  • Etter redigering av et foto eller beskjæring av en video, beholdes den originale filen. Du kan slette originale filer eller flytte dem til en online lagringsplass eller til datamaskinen din.
  • Hvis du bare sender videoer gjennom MMS, bruker du en lavere oppløsning. Høyoppløselig video tar opp mer plass. I Kamera-innstillinger, trykker du Videokvalitet for å endre oppløsningen.

Sikkerhetskopiere appdata

Behold bare de aller siste dataene fra apper på HTC One X/One X‍+. Du kan sikkerhetskopiere kalendere, kontakter og bokmerker eller eksportere tekstmeldinger og personlige ordlister.

Deaktiver noen apper

Apper, selv om de ikke brukes ofte, kan kjøre i bakgrunnen og laste ned data til telefonlagringsplassen. Hvis appen ikke kan fjernes, kan du deaktivere den. I Innstillinger klikker du på Apper og sveiper til Alle. Klikk på applikasjonen du vil deaktivere, og klikk på Deaktiver.