Kontrollere batteriforbruk

Se en rangeringsliste med apper som bruker batteriet. Du kan også se hvor mye og hvor lenge batteriet har vært i bruk for hver app.
  1. Gå til Innstillinger og klikk på Strøm.
  2. Klikk på Forbruk, og klikk på en app for å sjekke hvordan den bruker batteriet. Du vil se hvor mye batteristrøm som brukes av ressurser som CPU for appen og andre bruksdetaljer.
Tips:
  • Hvis du ser knapper mens du ser på batteriforbruksdetaljene til en app, kan du trykke på dem for å justere innstillinger som påvirker batteriforbruket, stoppe appen, med mer.
  • Vil du sjekke batteriprosenten direkte på statuslinjen? Velg Vis batterinivå i strøminnstillingene.