KOMME I GANG
HTC Sense-tastaturet
KOMME I GANG

HTC Sense-tastaturet

Det er raskt og nøyaktig å skrive med HTC Sense-tastaturet.
  • Slå på Spor tastatur slik at du kan legge inn ord ved å bare dra fingeren din fra én bokstav til en annen. Se Bruke Spor tastatur.
  • Du kan skrive ord bare ved å si dem. Se Legge inn tekst ved å snakke.
  • Ordprediksjon sparer også tid. Mens du skriver, vil du se ordforslag som du kan velge fra. Du kan til og med legge til ord, setninger og snarveier til ordlisten for ordprediksjon. Se Skrive tekst med ordprediksjon.
  • Bare sveip mot høyre for tilgang til tall- og symboltastaturet. Eller sveip mot venstre for å bytte mellom språk.
  • Tastene har sekundære tall, punktsettingssymboler eller andre tegn som du kan raskt sette inn uten å bytte til tall- og symboltastaturet.

For eksempel kan du trykke og holde nede en tast på første rad for å sette inn et tall.

• Velg fra et utvalg smiletegn og sett inn et rett fra tastaturet.
  • Vis eller skjul piltaster på tastaturet. Hvis du aktiverer piltastene i Innstillinger, vises de bare i portrettastaturet.

Og siden alle har sin egen skrivestil, kan du gå til Innstillinger for å kalibrere tastaturet slik at det lærer hvordan du skriver.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x