Tilbakestille HTC One X/One X‍+ (Hard tilbakestilling)

Hvis HTC One X/One X‍+ har et vedvarende problem som ikke kan løses, kan du utføre en fabrikktilbakestilling (også kalt en hard tilbakestilling eller hovedtilbakestilling). En fabrikktilbakestilling tilbakestiller telefonen til dens opprinnelige tilstand – tilstanden før du slo på telefonen for første gang.

Følgende vil fjernes fra telefonen når du foretar en fabrikktilbakestilling:

• Din Google-konto
  • Alle kontoer du har lagt til i Innstillinger > Kontoer og synkronisering og dataene som er knyttet til disse kontoene
  • Personlige data du har opprettet eller synkronisert med telefonen, for eksempel profilen, kontakter, meldinger, e-post, kalenderhendelser og annet
  • System- og programdata/-innstillinger
  • Nedlastede app

Filer som musikk, fotografier, videoer og dokumenter vil også slettes hvis du merker av for Slett alle data.

Før en fabrikktilbakestilling må du sørge for å sikkerhetskopiere alle data og filer du vil beholde.

Merk: En fabikktilbakestilling vil kanskje ikke slette alle data permanent fra telefonen, blant annet personlig informasjon.

Utføre en fabrikktilbakestilling

1. Gå til Innstillinger og klikk på Sikkerhetskopier/tilbakestilling.
  2. Trykk på Tilbakestill telefonen.
  3. Hvis du også ønsker å slette medier og andre data på HTC One X/One X‍+, velger du Slett alle data.
  4. Trykk på OK.

Utføre en fabrikktilbakestilling ved hjelp av maskinvareknappene

Hvis du ikke kan slå på HTC One X/One X‍+ eller få tilgang til innstillinger, kan du likevel utføre en fabrikktilbakestilling ved å bruke maskinevareknappene på HTC One X/One X‍+.

1. Trykk på og hold VOLUM NED-knappen og trykk deretter og hold Strøm-knappen.
  2. Vent på at skjermbildet med de tre Android-bildene vises, og slipp deretter Strøm-knappen og VOLUM NED-knappen.
  3. Trykk på VOLUM NED for å velge FABRIKKTILBAKESTILLING, og trykk deretter på Strøm-knappen.