Starte HTC One X/One X‍+ på nytt (myk tilbakestilling)

Hvis HTC One X/One X‍+ virker tregere enn normalt, ikke svarer eller har en app som ikke svarer riktig, kan du prøve å starte den på nytt og se om dette løser problemet.

1. Hvis skjermen er av, trykker du på Strøm-knappen for å slå den på igjen. Hvis skjermen er beskyttet med et låst skjermbilde, må du låse det opp.
  2. Trykk på og hold Strøm-knappen, og klikk på Start på nytt.
  3. Når du blir bedt om å bekrefte, klikker du på Start på nytt.

HTC One X/One X‍+ svarer ikke?

Hvis HTC One X/One X‍+ ikke svarer når du berører skjermen eller trykker på knappene, kan du fortsatt starte den på nytt.
Trykk og hold inne Strøm-knappen i minst 10 sekunder. HTC One X/One X‍+ starter på nytt.