Få veibeskrivelser

Få detaljerte veibeskrivelser til destinasjonen. Google Maps kan tilby veibeskrivelser for reise til fots, med offentlig transport eller med bil.
  1. Mens du viser en webside, klikker du på .
  2. Gjør ett av følgende:
    • Bruk gjeldende plassering som utgangspunkt, eller angi en startplassering i den første tekstboksen. Angi deretter destinasjonen i den andre tekstboksen.
    • Klikk på for å velge en adresse fra kontaktene eller et punkt du klikker på et kart.
    Merk: Hvis det angitte destinasjonsstedet har flere tilgjengelige plasseringer, velger du den du vil gå til.
  3. Velg hvordan du vil komme deg til destinasjonen.
    Merk: Hvis du tar offentlig transport, velg transportpreferansene dine.
  4. Klikk på Få anvisninger.
    Tips: Hvis du kjører eller går, trykk på Veibeskrivelser for å se veibeskrivelsene i en liste. Du kan også klikke på piltastene på kartet for å følge anvisningene.

Når du er ferdig med å vise eller følge anvisningene, trykker du på for å tilbakestille kartet. Målet blir automatisk lagret i Google Maps-loggen.