Få veibeskrivelser
APPER OG FUNKSJONER

Få veibeskrivelser

Få detaljerte veibeskrivelser dit du vil dra.

Få veibeskrivelser fra gjeldende plassering

1. I Posisjoner søker du etter stedet hvor du vil gå.
    Tips: Har du lagret dine footprints? Du kan også angi et footprint som destinasjon. På hovedskjermbildet klikker du på > Footprints og velger deretter et footprint.
  2. Klikk på Veibeskrivelser.
  3. Velg hvordan du vil komme deg til destinasjonen. Kartet åpnes og viser ruten til destinasjonen.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Nederst på skjermen klikker du på eller for å følge ruten til destinasjonen.
    • Skyv veibeskrivelseslinjen oppover, og trykk deretter på instruksjonene for å følge ruten til destinasjonen.

Få veibeskrivelser ved å angi en start- og sluttplassering

1. Mens du viser kartet, klikker du på > Veibeskrivelser.
  2. Klikk på tekstboksen Min plassering, og søk etter ønsket startplassering.
  3. Klikk på tekstboksen Sluttpunkt, og søk etter ønsket destinasjon.
  4. Klikk på Kjøring eller Går, avhengig av hvordan du vil ta deg til destinasjonen.
  5. Gjør ett av følgende:
    • Nederst på skjermen klikker du på eller for å følge ruten til destinasjonen.
    • Skyv veibeskrivelseslinjen oppover, og trykk deretter på instruksjonene for å følge ruten til destinasjonen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x