Sende koblingene til SkyDrive-filer med e-post

For å dele filene dine som er lagret i SkyDrive med e-post, trenger du ikke laste dem ned og legge dem med meldingen. Med E-post-applikasjonen, kan du enkelt legge med koblingene til SkyDrive-filene dine og sende dem i e-posten din.
  1. Åpne E-post-appen.
  2. Dersom du har flere e-postkontoer, bytt til en e-postkonto som du vil bruke.
  3. Lag en ny e-postmelding og fyll inn mottakerne dine, eller svar på en e-post.
  4. Du kan:
    • Klikk på > Dokument, og velg deretter en dokumenttype.
    • Klikk på > Fil hvis du vil velge en filtype.
  5. Klikk påSkyDrive.
  6. Åpne mappen som inneholder ønskede filer, og velg deretter filene du ønsker å dele.
  7. Trykk på OK.

Du vil deretter se koblingene til dine valgte filer lagt til e-postmeldingen din.

8. Klikk på .