Sette opp Dropbox-kontoen din

For å få ekstra 23 GB gratis Dropbox-lagringsplass i to år kan du sette opp Dropbox-kontoen din fra HTC One X/One X‍+, og fullfør oppstartsveiviseren på nettstedet til Dropbox.
  1. Gå til Innstillinger og klikk på Konto og synkronisering.
  2. Klikk på > Dropbox.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette eller logge på kontoen.
  4. Med datamaskinens nettleser, gå til Dropbox-websiden (www.dropbox.com), logg på kontoen din, og fullfør oppstartsveiledningen.
Tips: Du kan også åpne Dropbox-appen for å sette opp kontoen din.