Bruke Dropbox på HTC One X/One X‍+

Bruke DropboxHTC One X/One X‍+

Når du bruker Dropbox, har du alltid tilgang til fotografier, videoer, musikk og dokumenter – på HTC One X/One X‍+, datamaskinen og andre mobile enheter hvor du har Dropbox-tilgang.
HTC One X/One X‍+ logger du på Dropbox-kontoen din slik at du kan:
  • Få ekstra 23 GB gratis Dropbox-lagringsplass i to år.
  • Få tilgang til fotoene og videoene dine som er lagret i Dropbox direkte fra Galleri.
  • Ingen flere store vedlegg ved deling over e-post. Bare send en kobling til Dropbox-filene dine.
  • Vis og rediger Kontor-dokumenter som er lagret i Dropbox.
  • Vis PDF-filer som er lagret i Dropbox.
  • Lagre dokumenter, som fra e-postvedlegg, direkte til Dropbox.
  • Kontroller gjenværende Dropbox-lagringsplass når som helst.
Merk: Hvis Dropbox-applikasjonen ikke er forhåndsinnlastet, kan du laste den ned og installere fra Google Play.

Om det ekstra tilbudet om gratis Dropbox-lagringsplass

Den ekstra Dropbox-lagringsplassen på 23 GB er et spesialtilbud som er tilgjengelig på HTC-telefoner som bruker Android med HTC Sense 4.0 eller senere og som har Dropbox forhåndslastet. Dette tilbudet er tilgjengelig for både nye og eksisterende Dropbox-brukere.
Viktig:
  • Ytterligere vilkår og krav kan gjelde (inkludert en abonnementsavgift) etter prøveperioden på to år er over.
  • På HTC-telefoner uten Dropbox forhåndslastet kan du laste den ned fra Google Play og fortsatt ha glede av Dropbox-integrasjonen med apper som Galleri og E-post.
  • For å få denne ekstra 23GB Dropbox-lagringsplassen gratis i to år, logg på Dropbox-kontoen din fra HTC One X/One X‍+ (og ikke fra datamaskinen din eller andre ikke-HTC-enheter), og fullfør oppstartsveiviseren på Dropbox-websiden (www.dropbox.com/gs).
  • Hvis du ikke har en Dropbox-konto ennå, kan du opprette en ny konto fra HTC One X/One X‍+ eller fra datamaskinen din på www.dropbox.com.
  • Denne ekstra gratis lagringsplassen er et éngangstilbud. Du kan bare bruke dette tilbudet på én HTC-enhet.

Besøk Dropbox-websiden (http://www.dropbox.com/help/249) for fullstendige vilkår og betingelser.

Merk: Dropbox er en tredjeparts app som ikke tilbys av eller er knyttet til HTC Corporation.