Sjekke e-post

E-post-appen er der du leser, sender og organiserer e-postmeldinger fra en eller flere e-postkontoer som du har satt opp på HTC One X/One X‍+.

1. Åpne E-post-appen. Innboksen for en av e-postkontoene vises.
  2. Du kan gjøre følgende:
    • Trykk på en e-postmelding for å lese den.
    • Hvis du vil bytte mellom e-postkontoer, trykker du på linjen som viser gjeldende e-postkonto og trykker på en annen konto.
    • For å vise e-postmeldinger i en annen post trykker du > Mappe, og trykker på mappen du vil vise.
    • For å vise e-postmeldinger fra alle kontoer, trykker du på linjen som viser gjeldende e-postkonto, og trykk på Alle kontoer.
    • For å endre innstillinger for en e-post konto velger du kontoen og trykker på > Innstillinger.

Organisere innboksen

Har du store mengder e-postmeldinger i innboksen din? Organiser e-postmeldingene dine i kategorier og finn raskt igjen meldinger du ønsker.
  1. Bytt til e-postkontoen du vil bruke.
  2. I innboksen trykker du på > Filtre.
  3. Velg fanene du ønsker å legge til innboksen, og trykk deretter på Ferdig.
  4. Sveip til den nye fanen for å sjekke e-postmeldinger.