KOMMUNIKASJON
Importere eller kopiere kontakter
KOMMUNIKASJON

Importere eller kopiere kontakter

Importere kontakter fra SIM-kortet

1. På kategorien Personer klikker du på > Administrere kontakter.
  2. Klikk på Importer/eksporter kontakter > Importer fra SIM-kort.
  3. Hvis du har en Google- eller Exchange ActiveSync-konto, klikker du på typen for de importerte kontaktene.
  4. Velg kontaktene du vil importere.
  5. Trykk på Lagre.

Importere en kontakt fra en Exchange ActiveSync-konto

1. I Personer-kategorien skriver du inn de første bokstavene i kontaktens navn eller e-postadresse i søkeboksen.
  2. Klikk på Søk etter kontakter i firmakatalogen.
  3. Klikk på navnet til kontakten du vil kopiere til HTC One X/One X‍+.
  4. Klikk på for å importere kontakten.

Kopiere kontakter fra en konto til en annen

1. På kategorien Personer klikker du på > Administrere kontakter.
  2. Klikk på Kopier kontakter, og velg deretter en kontakttype eller online konto å kopiere fra.
    Merk: Kontakter fra dine sosiale nettverkskontoer kan kanskje ikke kopieres.
  3. Velg en kontakttype eller konto som du vil lagre til.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x