Dele mediet ditt på DLNA-enheter
APPER OG FUNKSJONER

Dele mediet ditt på DLNA-enheter

Viktig: Dersom du skal bruke en DLNA-kompatibel TV eller lydanlegg, henvis til dokumentasjonen om hvordan du kobler den til hjemmenettverket ditt.
  1. Koble HTC One X/One X‍+ til hjemmenettverket via Wi-Fi.
  2. Åpne applikasjonen Galleri HTC Watch eller Musikk.
  3. Finn mediet som er lagret på HTC One X/One X‍+ som du vil dele, og trykk deretter på det.
  4. Gjør ett av følgende:
    Mens du viser fotoer eller videoer i Galleri Trykk på skjermen for å vise kontrollene, og trykk deretter på > Velg spiller.
    Mens du spiller musikk i Musikk Klikk på > Velg spiller.
    Mens du spiller av en film i HTC Watch Trykk på skjermen for å vise kontrollene, og trykk deretter på > Velg spiller.
  5. Velg enheten på nettverket der du vil spille av medier.
  6. Når den andre enheten er koblet til, trykkes avspillingskontrollene på skjermen for å justere lydnivået osv.
Merk: Hvis du vil ha mer informasjon om DLNA, besøk www.dlna.org.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x