Lytte på musikk

Lytt til favorittsangene dine på HTC One X/One X‍+ med Musikk-appen.

Viktig: Når du åpner Musikk-appen for første gang, vil du bli spurt om du ønsker å automatisk laste ned relatert innhold, for eksempel albumcovere og artistbilder, til HTC One X/One X‍+.
  1. Åpne Musikk-appen.
  2. Trykk på , og velg om du vil bla etter artister, album eller andre kategorier.
  3. Klikk på en sang for å spille av.
  4. Klikk på skjermikonene for å kontrollere musikkavspilling, gjenta sanger og mer.

Trykk og dra fingeren over fremdriftslinjen for å hoppe til en del av sangen.

Slå tilfeldig rekkefølge av eller på. (Tilfeldig rekkefølge er av når knappen er grå.)

Prøv de ulike gjentakelsesmodusene: gjenta alle sanger, gjenta gjeldende sang og ikke gjenta.

Åpne fullskjermspilleren (Music Channel) for å vise tekst og musikkvisualisering mens sangen blir spilt.

(Du kan angi om fullskjermspilleren starter automatisk eller ikke i Musikk-innstillingene.)

Minimer Spilles nå-skjermen for å fortsette å bla gjennom musikksamlingen.

Tips: Mens du lytter på musikk og skjermen slås av, trykker du på Strøm-knappen for å slå på skjermen igjen og kontrollere musikkavspilling direkte på den Lås skjermen.

Få musikken din til å høres bedre ut

Slå på Beats Audio for en forbedret lydopplevelse. Sanger og videoer høres rikere og mer autentisk, spesielt når de spilles av i Musikk og Galleri.
  1. Koble til hodesettet ditt, eller koble HTC One X/One X‍+ til en ekstern høyttaler.
  2. Hvis du vil slå Beats Audio-profilen av eller på, går du til Innstillinger og klikker på Beats Audio På/Av-bryteren.