Vise fotografier i sosiale nettverk
APPER OG FUNKSJONER

Vise fotografier i sosiale nettverk

Direkte i Galleri-applikasjonen kan du undersøke hva du og vennene dine har lastet opp til sosiale nettverk eller sider for bildedeling.

Viktig: Logg på kontoene dine og legg dem til Galleri før du begynner å se på online-bilder.
  1. Åpne Galleri-appen.
  2. Klikk på > Venner.
  3. Trykk på en sosial nettverkskonto eller fotodelingsside.
    Tips: På sosiale nettverk, for å kommentere et bilde, trykk og hold bildet og trykk deretter på Legg til kommentar.

Legge til en online tjeneste

1. I Galleri-appens Album-visning klikker du på > Legg til online-tjeneste.
  2. Trykk på det sosiale nettverket eller fotodelingstjeneste som du vil legge til.

For å fjerne et nettverk eller deling av bilder service åpner du skjermen Legg til online-tjeneste, trykker på tjenesten, og trykker på > Fjern.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-gallery-view_social_network_photos