Vise fotografier og videoer i Galleri

Minneverdige øyeblikk. Galleri lar deg vise alle bildene og videoene på HTC One X/One X‍+ eller i online-album. Du kan vise bilder etter hendelse eller sted, trimme videoer, legge til fotorammer og spesielle effekter, og mye mer.
  1. Åpne Galleri-appen. Du vil se flisene til fotografier ordnet etter hendelse. Visningen oppdateres hver gang nye bilder eller videoer tas eller nye bilder er lagt til.
    Merk: Hvis du vil bla gjennom fotografier etter album eller plassering eller ser dine venners fotografier på sosiale nettverk, klikker du på og velger hvordan du vil vise fotografier.
  2. Bla frem til et album eller en gruppe bilder.
  3. Trykk på et fotografi eller en video for å vise elementet på full skjerm.

Vise fotoer og videoer etter hendelse

Vis bilder og videoer basert på når og hvor de ble tatt.
  1. Åpne Galleri-appen.
  2. Trykk på > Hendelser. Bilder og videoer som du har tatt med HTC One X/One X‍+ er gruppert etter datoen de ble tatt.
  3. Klikk på en flis for å vise alle bildene og videoene som ble tatt på en bestemt dato.

Vise bilder etter plassering

Med Kartvisningen, kan du se bilder etter plassering.
Viktig: Bare bilder med geotagginformasjon vises på kartet.
  1. Åpne Galleri-appen.
  2. Klikk på > Locations.
  3. Zoom ut eller bevege deg rundt på kartet til en numerisk plassering vises. Nummeret i stedsindikatoren viser hvor mange bilder som ble tatt i det området.
  4. Trykk på stedsindikatoren. Bildene tatt i det samme området vises.
Tips:

Vil du vite hvor du tok et bestemt bilde? Mens du viser et bilde i fullskjerm, trykker du hvor som helst på skjermen, og trykker deretter på > Vis på kart. (Vis på kart er tilgjengelig når du har aktivert Geo-taggfotografier i Kamera.)

Se og trimme en video

Du kan ta et stillbilde når du ser på en video, trimme video for å fjerne uønskede scener, og mye mer.
  1. I Galleri-appens Album- eller Hendelser-visning, gå til videoen som du vil se på.
  2. Trykk på avspillingskontrollene på skjermen for å spille av eller pause avspillingen, justere lydnivået osv.
    Tips: Trykk på > Velg spiller for å dele videoen i hjemmenettverket.
  3. Trykk for å ta og lagre et stillbilde.
  4. For å trimme videoen trykker du på > Rediger.
  5. Dra de to trimglidebryterne dit du vil at videoen skal begynne og slutte.
  6. Trykk for å forhåndsvise den trimmede videoen.
  7. Trykk på Lagre.
Den trimmede videoen blir lagret som en ny fil. Den originale videoen forblir uredigert.

Endre videoavspillingshastighet

Vil du legge til en filmatisk stil til videoene dine ved å sakke ned bestemte scener? Du kan variere avspillingshastigheten av utvalgte deler av en video i sakte bevegelse.
Viktig: Du kan bare endre videoavspillingshastighet for videoer som er tatt med saktefilm-scenen i Kamera-appen.
  1. I Galleri-appens Album-visning, går du til videoen som du vil redigere og klikker på .
  2. Trykk for å bytte mellom normal avspilling og avspilling i sakte film.
  3. For å justere avspillingshastigheten på videoen, trykker du på > Rediger > Juster avspillingshastighet.
  4. Ram inn den sekvensen du ønsker å sakke ned ved å flytte glidebryterne til venstre og høyre.
  5. Velg hvor mye du skal sakke sekvensen ned med.
  6. Trykk for å se resultatet.
  7. Trykk på Lagre.
Den redigerte videoen blir lagret som en ny fil. Den originale videoen forblir uredigert.