Søke på HTC One X/One X‍+ og web

Du kan søke etter informasjon på HTC One X/One X‍+ og på web. Start søket ditt ved å angi et søkeord eller ved å bruke Google Talesøk.
Tips: Noen apper, for eksempel Personer eller E-post, har sin egen søkefunksjon, som du kan bruke til å søke bare innenfor disse appene.

Utføre søk på Internett og i HTC One X/One X‍+

1. Åpne Google-appen. Eller trykk og hold .
  2. Skriv inn det du vil søke etter i søkeboksen. Etter hvert som du skriver, vises samsvarende elementer i HTC One X/One X‍+ og forslag fra Google-nettsøk.
    Tips: For å søke etter informasjonen utelukkende på HTC One X/One X‍+ sveiper du fingeren oppover skjermen, og trykker på Søk telefonen.
  3. Hvis listen med forslag inneholder det du søker etter, trykker du på elementet for å åpne det i dets kompatible app.

Søke nettet med stemmen din

Bruk Google Talesøk for å finne informasjon på nettet ved å snakke til HTC One X/One X‍+.
  1. Åpne Google-appen. Eller trykk og hold .
  2. Trykk på , og si deretter hva du vil søke etter. Etter at du har snakket, vises samsvarende elementer fra Google-nettsøk.
  3. Hvis listen inneholder det du søker etter, trykker du på elementet for å åpne det i dets kompatible app. Ellers trykker du for å søke på nytt.

Angi søkealternativer

1. Åpne Google-appen. Eller trykk og hold .
  2. Bla til bunnen på skjermen, og trykk deretter på > Innstillinger for å stille inn følgende alternativer:
    • Tale. Still inn Google Talesøk-språket, taleuttak og mer.
    • Søk telefonen. Velg hvilke applikasjoner på HTC One X/One X‍+ som er inkludert når du gjør et søk.
    • Personvern og kontoer. Behandle plasseringshistorikken din, aktiver nyelige nettsøk for å vise eller tøm søkehistorikken din.