Sikkerhetskopiere tekstmeldinger

Behold viktige tekstmeldinger ved å sikkerhetskopiere dem til telefonens lagringsområde. Du kan enkelt gjenopprette sikkerhetskopierte tekstmeldinger etter at du har slettet dem fra meldingslisten.
  1. Åpne Meldinger-appen.
  2. Trykk på > Sikkerhetskopier/gjenopprett SMS > Sikkerhetskopier > Sikkerhetskopier SMS.
  3. Angi et navn på sikkerhetskopifilen og klikk på OK.

Gjenopprette tekstmeldinger

Du kan bare gjenopprette tekstmeldinger som ble eksportert ved hjelp av funksjonen Sikkerhetskopier SMS.
  1. Åpne Meldinger-appen.
  2. Trykk på > Sikkerhetskopier/gjenopprett SMS > Gjenopprett.
  3. Velg hvordan du vil gjenopprette meldingene, og trykk på Neste.
  4. Klikk på sikkerhetskopifilen du vil importere.
  5. Klikk på OK.

Sikkerhetskopiere tekstmeldinger via e-post

Viktig: Du må sette opp e-postkontoen din i E-post-applikasjonen.
  1. På skjermbildet Meldinger trykker du på > Sikkerhetskopier/gjenopprett SMS.
  2. Trykk på Sikkerhetskopier > Sikkerhetskopier SMS via e-post.

Sikkerhetskopifilen er lagt ved en e-post.

3. Angi e-postadressen din.
  4. Skriv e-postmeldingen din og send den.
Når du skal gjenopprette tekstmeldingene dine på HTC One X/One X‍+, åpner du e-postmeldingen med sikkerhetskopifilvedlegget fra E-post-applikasjonen. Klikk på vedlegget for å laste det ned først, og klikk deretter på det igjen for å åpne sikkerhetskopifilen du vil importere.