Svare på en melding

1. På skjermbildet Meldinger trykker du på en kontakt (eller et telefonnummer) for å vise utvekslingen av meldinger med den kontakten.
  2. Trykk i boksen som inneholder teksten Legg til tekst, og skriv deretter meldingen.
  3. Trykk på .

Svare på et annet telefonnummer for en kontakt

Når en kontakt har flere telefonnumre lagret på HTC One X/One X‍+, kan du velge hvilket telefonnummer du vil svare.

Husk at svaret vil sendes til telefonnummeret for den siste meldingen du har mottatt fra denne kontakten.

1. På skjermbildet Meldinger trykker du på en kontakt (eller et telefonnummer) for å vise utvekslingen av meldinger med den kontakten.
  2. Klikk på > Åpne kontakt.
    Merk: Hvis du nylig har mottatt eller sendt en melding til kontakten, klikker du på og velger hvilket telefonnummer du vil svare til.
  3. I kategorien klikker du på ved siden av telefonnummeret du vil svare til.
  4. Trykk i boksen som inneholder teksten Legg til tekst, og skriv deretter svarmeldingen din.
  5. Klikk på .