Sende en multimediemelding (MMS)

1. Åpne Meldinger-appen.
  2. Trykk på .
  3. Skriv inn et kontaktnavn, mobilnummer eller e-postadresse i Til-feltet.
  4. For å legge til en emnelinje, trykk på > Legg til emne.
  5. Trykk i boksen som inneholder teksten Legg til tekst, og skriv deretter meldingen.
  6. Trykk på og velg en vedleggstype.
  7. Velg eller bla gjennom for å finne vedleggselementet.
  8. Etter at du har lagt til et vedlegg, trykker du på for å se alternativer for utskifting, visning eller fjerning av vedlegget.
  9. Trykk på eller trykk på for å lagre meldingen som en kladd.
Merk: Avhengig av oppløsningen på bilde- eller videovedlegget, kan de vises som beskårede miniatyrbilder i multimediemeldingen.

Lage en lysbildefremvisning

1. Etter at du har lagt til enten et fotografi, en video eller lyd i multimediemeldingen du lager, trykker du på > Lysbilde.
  2. Velg hvor du vil sette inn neste lysbilde.
  3. Rett etter at du har lagt til et lysbilde, gjør du ett av følgende:
    • Trykk på og velg om du vil legge til et fotografi eller en video.
    • Trykk på > Lyd for å legge til musikk eller et taleopptak på et lysbilde.
    • Trykk på Legg til tekst og skriv inn bildeteksten.
    • Trykk på for å se alternativer for utskifting, visning eller fjerning av vedlegget.
  4. Trykk på > Forhåndsvisning. Trykk en gang for å forhåndsvise skjermbildet og vise avspillingskontrollene.
  5. Når du er ferdig, trykker du på eller trykker på for å lagre meldingen som en kladd.

Finner du ikke kontaktenes e-postadresser i Meldinger?

1. Hvis bare telefonnumre vises når du angir et kontaktnavn, klikk på .
  2. Klikk på > Vis e-post.
For å alltid vise e-postmeldinger, klikk på Meldinger-skjermen, og klikk deretter på Innstillinger > Generelt > Vis e-postadresse.