KOMMUNIKASJON
Hjemmeringing
KOMMUNIKASJON

Hjemmeringing

Når du er på tur i utlandet, er det enkelt å ringe venner og familie hjemme.

Hjemlandskoden blir automatisk lagt til når du foretar anrop under roaming. Når du derimot skriver inn et telefonnummer manuelt, må du skrive inn et plusstegn (+) og en landskode foran nummeret.

Merk: Bruk av en roamingtjeneste kan føre til ekstra kostnader. Forhør deg om prisene hos mobiloperatøren før du bruker en roamingtjeneste.

Endre standard landskode for hjemmeringing

1. Gå til Innstillinger og klikk på Ring.
  2. Klikk på Innstillinger for ringing til hjemlandet.
  3. Velg et land og klikk på OK.

Slå av hjemmeringing

Hvis du fortrekker å taste inn hele telefonnummeret manuelt når du ringer under roaming, kan du slå av hjemmeringing.
  1. Gå til Innstillinger og klikk på Ring.
  2. Under Andre innstillinger fjerner du markeringen for Hjemmeringing.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x