Legge til apper og andre snarveier på startsiden

Plasser apper du ofte bruker på startsiden. Du kan også legge til snarveier til ofte brukte innstillinger, bokmerkede websider og annet.
  1. Gå til Innstillinger og klikk på Personliggjør.
  2. Trykk på Tilpass startside.
  3. Trykk på > Apper eller Snarveier. Du kan:
    • Sveip for å bla gjennom apper eller snarveier.
    • Trykk på for å søke etter bestemte apper eller snarveier.
  4. Dra en app eller snarvei til et miniatyrbilde på startskjermen som du vil legge den til.
Merk: For å legge til en app fra Alle Applikasjoner, trykk og hold appen og dra den til . Slipp appen på en tom plass i startskjermen.