Oppdatere telefonens programvare

HTC One X/One X‍+ kan sjekke og varsle deg om en ny programvareoppdatering. Du kan også sjekke manuelt om det finnes en tilgjengelig oppdatering.

Installere en programvareoppdatering

Når Internett-tilkoblingen er på og en ny programvareoppdatering er tilgjengelig, vises oppdateringsvarselikonet i statuslinjen.
  1. Skyv Varslingerpanelet åpent og klikk på systemoppdateringsvarsling.
  2. Hvis du ikke ønsker å laste ned oppdateringen via datatilkoblingen, velger du Oppdater kun over Wi-Fi.
  3. Klikk på Last ned.
  4. Når nedlastningen er ferdig, velg Installer nå, og trykk deretter på OK.

Når oppdateringen er fullført, starter HTC One X/One X‍+ på nytt.

Installere en applikasjonsoppdatering

Når Internett-tilkoblingen er på og en ny oppdatering er tilgjengelig for appene fra HTC eller mobiloperatøren, vises oppdateringsvarselikonet i statuslinjen.
  1. Skyv Varslingerpanelet åpent og klikk på Oppdateringsvarsling.

Oppdateringer-skjermen åpnes med listen over applikasjonsoppdateringene som skal installeres.

2. Klikk på et element for å se detaljene om det, og klikk deretter på .
  3. Når du er ferdig med å se over oppdateringene, klikk på Installer. Du vil bli bedt om å starte HTC One X/One X‍+ på nytt hvis nødvendig.

Se etter oppdateringer manuelt

1. Gå til Innstillinger og klikk på Om.
  2. Klikk på Programvareoppdateringer. HTC One X/One X‍+ kontrollerer om oppdateringer er tilgjengelige.
Merk: Hvis du ikke har Internett-tilkobling, vil du bli bedt om å slå på mobildata eller koble til et Wi-Fi-nettverk. Når du er tilkoblet, trykker du på Sjekk nå for å se etter oppdateringer.