Få kontakter og annet innhold på HTC One X/One X‍+

I tillegg til HTCs overføringsverktøy finnes det andre måter du kan legge til kontakter og annet innhold på i HTC One X/One X‍+.
Synkronisere med datamaskinen

Bruk HTC Sync Manager til å synkronisere kontakter, dokumenter, spillelister og mer mellom HTC One X/One X‍+ og en datamaskin som kjører operativsystemet Windows eller Mac OS.

Du kan også bruke den til å overføre kontakter, meldinger og annet innhold fra en iPhone til datamaskinen, og deretter til HTC One X/One X‍+.

Gmail Google-kontakter blir importert til HTC One X/One X‍+ etter at du har logget deg på Google-kontoen. Du kan også opprette flere Google-kontakter direkte fra HTC One X/One X‍+.
Sosiale nettverkskontoer Logg på sosiale nettverk du liker for å synkronisere kontaktinformasjon fra dem.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC One X/One X‍+ synkroniserer dine jobbkontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på arbeidsplassen din.
Telefonkontakter Du kan opprette kontakter lokalt på HTC One X/One X‍+ hvis du foretrekker å ikke lagre dem på Internett-kontoer.
SIM-kort Kopier alle dine SIM-kontakter til HTC One X/One X‍+.