Dvalemodus

Dvalemodus sparer batteristrøm ved å sette HTC One X/One X‍+ i en lavstrømstilstand mens displayet er avslått. Den forhindrer også tilfeldige tastetrykk når du har HTC One X/One X‍+ i lommen.

Bytte til Dvalemodus

Trykk raskt på Strøm-knappen for å slå av skjermen og bytte til dvalemodus. HTC One X/One X‍+ går automatisk i dvalemodus når den ikke har vært i bruk på en stund.

Du kan endre tiden før HTC One X/One X‍+ sover i Skjerm, bevegelser og knapper (eller Skjerm og knapper)-innstillingene.

Våkne opp fra dvalemodus

Hvis du vil vekke HTC One X/One X‍+ manuelt, trykker du på Strøm-knappen. Hvis skjermen er beskyttet med et låst skjermbilde, må du låse det opp.
Merk: HTC One X/One X‍+ vekkes automatisk når du mottar et innkommende anrop.