Legge inn tekst ved å snakke

Ingen tid til å skrive? Prøv å uttale ordene for å legge dem inn.
  1. Trykk på et område hvor du vil skrive inn tekst.
  2. Trykk og hold på skjermtastaturet.
  3. Si frem ordene du vil skrive når du ser mikrofonbildet.
    Tips: Still inn talekommandospråket ved å trykke på språklinjen over mikrofonbildet. Du kan velge ett eller flere språk. Tilgjengelige språk avhenger av taleinndataspråkene som støttes av Google.
  4. Hvis et ord ikke stemmer med det du har sagt og er underlinjert, kan du trykke på det for å slette det eller se flere valg.
  5. Skriv inn punktsettingsmerker ved å si navnet (for eksempel, si "‍komma"‍).