KOMME I GANG
Bruke Spor tastatur
KOMME I GANG

Bruke Spor tastatur

I stedet for å trykke på tastene på skjermtastaturet kan du "‍spore"‍ for å skrive inn ord.
Viktig: Du må slå på Spor tastatur i Innstillinger > Språk og tastatur > HTC Sense-inndata.
  1. Skyv fingeren sidelengs fra den ene bokstaven til den neste for å skrive inn et ord.
  2. Løft fingeren når ordet er fullført. Forslagslisten viser mulige treff.
  3. Du kan:
    • Trykk på mellomromstasten for å sette inn et uthevet ord.
    • Trykk på et ord fra forslagslisten.
    • Trykk på pilen til høyre for forslagslisten for å se flere alternativer.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-keyboard-trace_input