KOMME I GANG
Bruke strømsparingsmodus
KOMME I GANG

Bruke strømsparingsmodus

Strømsparingsmodus hjelper til med å øke batterilevetiden. Den reduserer bruk av telefonfunksjoner som tømmer batteriet, som skjermen og datatilkoblingen.
  1. Sveip med to fingre fra statuslinjen for å åpne Hurtiginnstillinger.
  2. Klikk på flisen Strømsparing for å slå på eller av strømsparingsmodusen.

Hvis du vil velge hvilke telefonfunksjoner som strøm skal bevares for, trykker du først på før du slår på strømsparingsmodusen.

Merk: Hvis strømsparingsmodusens alternativ Datatilkobling er valgt, kobler HTC One X/One X‍+ automatisk fra det mobile nettverket etter 15 minutter når skjermen er av og dataforbindelsen er inaktiv (ingen nedlastningsaktivitet, streaming eller dataforbruk). Den kobler til på nytt og kobler deretter fra periodisk når dataforbindelsen er inaktiv for å spare batteristrøm.

Husk imidlertid at alternativet Dvalemodus for datatilkoblingen i Innstillinger > Strøm overstyrer strømsparingsmodusen når det er aktivert.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus