Koble til et Bluetooth-hodesett
Innstillinger og tjenester

Koble til et Bluetooth-hodesett

Du kan lytte til musikk over et Bluetooth-stereohodesett. eller snakke handsfree med et kompatibelt Bluetooth-hodesett.
Viktig:
  • Hvis du vil lytte til musikk med hodesettet, må det støtter Bluetooth-profilen A2DP.
  • Gjør hodesettet synlig før du kobler det til slik at HTC One X/One X‍+ kan finne det. Se hodesettets håndbok hvis du vil ha mer informasjon.
  1. Sveip med to fingre fra statuslinjen for å åpne Hurtiginnstillinger.
  2. Hvis Bluetooth er av, trykk på Bluetooth-flisen for å slå på funksjonen.
  3. Klikk på . Bluetooth-skjermen åpnes.
  4. Hvis hodesettet ikke er oppført, må du trykke på og deretter trykke på Skann for å oppdatere listen.
  5. Når du ser navnet på hodesettet i avsnittet Tilgjengelige enheter, trykker du på navnet. HTC One X/One X‍+ parer med hodesettet, og tilkoblingsstatus for hodesettet vises under Sammenkoblede enheter.
    Merk: Hvis automatisk paring mislykkes, angir du passordet som følger med hodesettet.
Når Bluetooth-hodesettet eller er koblet til HTC One X/One X‍+, vises ikonet for Bluetooth-tilkobling på statuslinjen.

Koble til et Bluetooth-hodesett på nytt

Vanligvis kan du enkelt koble til headsettet igjen ved slå på Bluetooth på HTC One X/One X‍+ og deretter slå på headsettet.

Du må kanskje koble til manuelt hvis hodesettet har vært brukt sammen med en annen Bluetooth-enhet.

Viktig: Sørg for at hodesettet er synlig. Se hodesettets håndbok hvis du vil ha mer informasjon.
  1. Sveip med to fingre fra statuslinjen for å åpne Hurtiginnstillinger.
  2. Hvis Bluetooth er av, trykk på Bluetooth-flisen for å slå på funksjonen.
  3. Klikk på . Bluetooth-skjermen åpnes.
  4. Trykk på hodesettets navn under Sammenkoblede enheter.
  5. Hvis du blir bedt om å oppgi et passord, prøver du 0000 eller 1234 eller slår opp i dokumentasjonen til hodesettet for å finne passordet.

Hvis du fortsatt ikke kan koble til hodesettet, følger du instruksjonene under , og følger trinnene under Koble til et Bluetooth-hodesett.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-x-plus
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-bluetooth-connect_headset